Gemert: Zendmast KPN aan de Zandstraat in Gemert

zaterdag, 08 december 2012 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Gemeente Gemert dec. 2012

Zendmast KPN aan de Zandstraat in Gemert

KPN B.V. heeft bij de gemeente een principeverzoek ingediend tot het plaatsen van een zendmast in het gebied tussen Gemert en De Mortel. Deze mast is nodig om de dekking van het netwerk van KPN in dit gebied te verbeteren. Het college van burgemeester en wethouders heeft in principe ingestemd met de locatie die door KPN wordt voorgesteld. Deze locatie ligt achter bloemisterij ’t Bluumke, Zandstraat 29 in Gemert, op het perceel kadastraal bekend gemeente Gemert, sectie H, nummer 2221.

Vergunning nodig

Voor de plaatsing van een dergelijk bouwwerk heeft KPN een omgevingsvergunning nodig. KPN is voornemens deze aanvraag tot omgevingsvergunning bij de gemeente in te dienen. Nadat de vergunning is verleend, publiceert de gemeente deze en hebben belanghebbenden de mogelijkheid om gedurende 6 weken bezwaar tegen deze verleende vergunning kenbaar te maken.
Meer informatie

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer (0492) 378 500 of stuur een e-mail naar gemeente@gemert-bakel.nl.


Voor het originele bericht zie:
www.gemert-bakel.nl/actueel/nieuws_11/item/zendmast-kpn-aan-de-zandstraat-in-gemert_4599.html .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie