1e Schadevergoeding in Europa voor kanker door mobieltje..

zondag, 02 december 2012 - Categorie: Berichten Nederland

Belangrijk gerelateerd artikel: Berichten%20Internationaal/7052 .

Bron: WantToKnow.nl 27 nov. 2012

Elektro Magnetische Straling (EMS): 1e Schadevergoeding voor kanker door GSM..!
Auteur: Guido J.

1e Schadevergoeding voor kanker door mobieltje.

Het Hooggerechtshof in Italië vindt het bewezen dat een tumor in het hoofd van een zakenman werd veroorzaakt door veelvuldig gebruik van een mobiele telefoon. Het hof hield een eerdere uitspraak van een lagere rechtbank (in Brescia) in stand. De meeste wetenschappers vinden dat een verband tussen mobiele telefonie en kanker niet of niet voldoende is bewezen, maar volgens deze rechtbank is er toch voldoende bewijs, zo meldt Reuters. (HIER) En dat is nogal wat.. Als een juridisch orgaan zich baseert op wetenschappelijk onderzoek, terwijl wetenschappers er nog niet van ‘overtuigd’ zijn..!

Wist jij dat mobiele telefoons al sinds 2010 verboden zijn op alle scholen in Frankrijk? Niet omdat ze storend zouden zijn, maar om gezondheidsredenen..!

Het Italiaanse hogergerechtshof baseerde zich op de studies van de Zweedse hoogleraar Dr. Lennart Hardell, die tussen 2005 en 2009 onderzoek deed naar de relatie tussen straling van mobiele telefoons en het ontstaan van (vormen van) kanker. Die studies zouden onafhankelijk aantonen dat gebruik van mobiele telefoons op de lange termijn kan leiden tot kanker. Dit in tegenstelling tot weer andere studies, die onbetrouwbaar zouden zijn, omdat die werden betaald door de telecomindustrie. Zo merkte de rechtbank fijntjes op..!

Leest u het uitgebreide artikel verder op:
www.wanttoknow.nl/nieuws/1e-schadevergoeding-voor-kanker-door-gsm/comment-page-1/#comment-96174 .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie