Stichting Stop Hersentumoren wordt eens wakker!

zondag, 28 oktober 2012 - Categorie: Berichten Nederland

Gerelateerd bericht: edition.cnn.com/2011/HEALTH/05/31/who.cell.phones/index.html .

Bron: EHS ervaringen 28 okt. 2012

Stichting Stop Hersentumoren wordt eens wakker!

Auteur: Johan

Er worden de afgelopen weken veelvuldig reclames getoond van de nieuwe Stichting Stop Hersentumoren. Deze reclames zijn schokkend van aard en lijken erop gericht om mensen wakker te maken. Maar hoe wakker is men bij deze stichting zelf eigenlijk. Is deze stichting ervan op de hoogte dat er de afgelopen jaren veelvuldig is gewaarschuwd voor de gevolgen van mobiel bellen. in verband met de vergrote kans op hersentumoren.

Als deze stichting dus enig bestaansrecht wil hebben, dan gaat men op zoek naar de oorzaak van de stijging van het aantal hersentumoren. Maar wij vermoeden dat ze net als de Stichting Kika en de Kankerstichting niet open zullen staan voor het feit dat mobiel bellen de kans op een hersentumor aanzienlijk vergroot. Zelfs nadat er in Italië door het hoogste gerechtsorgaan een uitspraak is gedaan die dit voor eens en altijd juridisch heeft bevestigd. Het is al in 2006 en 2009 door onafhankelijk onderzoek bewezen dat het bellen met een gsm de kans op tumoren aan die kant van het gezicht vergroot.

Moeten we op dit punt nu weer een opsomming gaan geven van alle bewijzen die geleverd zijn, of zullen we dat niet doen?

Wij hopen dat deze stichting de relatie zal durven benoemen en haar leden en anderen zal waarschuwen tegen de gevolgen van mobiel bellen. Maar kanker is geld waard en stichtingen die zogenaamd ideële doelen hebben gedijen hier goed op. Als we de stichting Pink Ribbon als voorbeeld nemen dan kunnen we overal op Internet lezen dat deze stichting hele andere doelen heeft dan mensen met Kanker helpen. Is de stichting Stop Hersentumoren anders? De tijd zal het leren.

Bij deze de oproep aan deze Stichting Stop Hersentumoren. Wordt wakker en durf dit probleem te benoemen…

Voor het origineel met hyperlinks zie:
www.ehs-ervaringen.nl/blog/2012/10/stichting-stop-hersentumoren-wordt-eens-wakker/ .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie