Nieuwkoop: Wegloopavond antennemast Dreg

vrijdag, 12 oktober 2012 - Categorie: Berichten Nederland

Opm Stopumts:
Het woord informatieavond durft de gemeente niet meer in de mond te nemen met zulke eenzijdige en vooringenomen voorlichters. Met veel bombarie toont het antennebureau op dit soort avonden steevast de (overigens correcte) metingen die altijd ver onder de in Nederland gebruikelijke normen liggen (omdat die normen slechts op opwarming gebaseerd zijn en niet op biologische afwijkingen of gezondheidsklachten) terwijl de arme GGD medewerkers het overheidsstandpunt na dienen te wauwelen dat er niets aan de hand is:


Bron: Alphen Dichtbij 11 okt. 2012

Inloopavond antennemast Dreg

NIEUWKOOP - Gemeente Nieuwkoop houdt dinsdag 16 oktober een inloopavond over de antennemast die geplaatst is aan de Dreg.

De antennemast is van KPN Telecom. Het antennebureau heeft metingen gedaan naar de veldsterktes, een voor- en een nameting.

Deze avond worden de resultaten van deze meting gepresenteerd in Zalencentrum de Rank op het Reghthuysplein. Binnenlopen kan tussen 19.00 en 21.00 uur.

Op de inloopavond staat niet alleen de antennemast in Nieuwkoop centraal. Ook over aanverwante onderwerpen kunnen de bezoekers vragen stellen. Verder kunnen zij van gedachten wisselen met medewerkers van de gemeente, het Antennebureau en de GGD.

www.dichtbij.nl/alphen/regionaal-nieuws/artikel/2446377/inloopavond-antennemast-dreg.aspx .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie