Leidschendam: Open brief over plaatsing zendmasten

maandag, 08 oktober 2012 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Het krantje 6 okt 2012

Open brief over mogelijke plaatsing masten

LEIDSCHENDAM - Op 26 september 2012 hebben de bewoners van het complex De Dillenburgh, Dillenburgsingel/Prinsenhof Leidschendam van ViDomes een brief ontvangen dat zij het beleid plaatsen van zendmasten hebben aangepast. Dit betekent dat de plaatsing van een GSM antenne installatie KPN mogelijk wordt op het gebouw De Dillenburgh (woontoren).

Het kan zijn dat ViDomes mogelijk de gelegenheid aanpakt om op de woontoren van Mariënpark ook een GSM/UMTS-mast te laten plaatsen. Hoe meer zendmasten ze plaatsen hoe meer inkomsten zij generen.

ViDomes maakt nogal wat procedurefouten blijkt uit het feit dat de laagbouw De Dillenburgh de brief heeft ontvangen en de woontoren niet maar waar wel de zendmast komt te staan. Dit heb ik aangekaart bij de voorzitter van de bewonerscommissie van de woontoren De Dillenburgh.

Ik neem aan dat niet iedereen happy is met een dergelijk GSM/UMTS-mast en de toekomstige bewoners van de woontoren Mariënpark en omgeving ook niet.

Met vriendelijke groet,

F.J. van Gessel

Mariënpark en De Dillenburgh''

Voor het origineel zie:
www.hetkrantje-online.nl/nieuws/actueel/open-brief-over-mogelijke-plaatsing-masten/2/9490 .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie