Winterswijk: UMTS-mast Bataafseweg mag van rechter

donderdag, 04 oktober 2012 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: De Gelderlander

UMTS-mast Bataafseweg Winterswijk mag van rechter

ZUTPHEN/ WINTERSWIJK - De bouw van een UMTS-mast aan de Bataafseweg in Winterswijk kan doorgaan. Bezwaarmakers zijn door de bestuursrechter in het ongelijk gesteld. Eerder dit jaar bepaalde de bestuursrechter bij tussenvonnis dat de welstandscommissie opnieuw naar de zaak moest kijken. Om beter te motiveren wat de realtie van de mast tot de omgeving is.

Dat is gebeurd en volgens de rechtbank is er geen reden meer om de ontheffing en verleende vergunning aan T-Mobile te weigeren. De bezwaarmakers werden bij het tussenvonnis al op de overige punten in het ongelijk gesteld.
Ook in een andere procedure kregen de reclamanten geen gelijk. Daarbij ging het om een verzoek tot herziening van de tussenuitspraak.

Zie voor het originele bericht: www.gelderlander.nl/voorpagina/achterhoek/11810829/UMTS-mast-Bataafseweg-Winterswijk-mag-van-rechter.ece .

En voor de rechterlijke uitspraak: zoeken.rechtspraak.nl/ResultPage.aspx?snelzoeken=t&searchtype=ljn&ljn=BX9062 .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie