'Sheryl Crow denkt dat mobieltje hersentumor veroorzaakte'

dinsdag, 11 september 2012 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Nu.nl 11 sept. 2012

'Sheryl Crow denkt dat mobieltje hersentumor veroorzaakte'

LOS ANGELES - Het veelvuldige gebruik van haar mobiele telefoon is volgens Sheryl Crow de oorzaak van de goedaardige hersentumor, die eerder dit jaar bij haar werd ontdekt.

Dat zei de 50-jarige zangeres maandag bij de Amerikaanse talkshow van Katie Couric. “Er zijn geen artsen die het willen bevestigen, maar ik heb een theorie dat het daaraan gerelateerd is”, aldus Crow.

“Ik bracht voorheen uren en uren achtereen door op ouderwetse mobieltjes.” De alleenstaande moeder van zoontjes Wyatt (5) en Levi (2) zegt dat de tumor zit op de plaats waar ze haar telefoon houdt. Crow bracht het nieuws van haar hersentumor begin juni naar buiten.

Crow werd voor het eerst gealarmeerd toen ze de teksten van haar bekendste hits begon te vergeten. “Ik was bang dat ik vervroegde vorm van Alzheimer had”, verklaart Crow, die begin 2006 ook al borstkanker overwon.

De zangeres verzekerde haar fans dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over haar hersentumor. “Het is een goedaardig gezwel zonder kankercellen”, schreef ze op haar Facebook-pagina. “Ik waardeer alle liefde en zorgen. Ik voel me gezegend met de steun van al mijn fans, maar ik ben oké. Echt waar!”

Voor het originele artikel met foto zie:
mobiel.nu.nl/pda/overig/440640-Sheryl-Crow-denkt-dat-mobieltje-hersentumor-veroorzaakte.html .

Ook Elsevier brengt het bericht op:
www.elsevier.nl/web/Stijl/Society/349083/Sheryl-Crow-Mobiel-bellen-oorzaak-van-mijn-hersentumor.htm .

Leest u ook de originele Engelse bron: www.people.com/people/article/0,,20628596,00.html?xid=rss-fullcontent .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie