Roden/Peize: Gemeente ''vergeet'' bouw zendmast aan te kondigen.

zaterdag, 28 juli 2012 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Dagblad van het Noorden 27 juli 2012

Noordenveld vergeet bouw zendmast aan te kondigen

RODEN/PEIZE - De gemeente Noordenveld heeft na Nieuw-Roden (in april) nu ook Peize vergeten in te lichten over de plaatsing van een 40 meter hoge zendmast. Aanwonenden van de Hereweg in Peize werden tot hun grote woede geconfronteerd met een bericht op de gemeentepagina in de weekbladen, waarin gemeld staat dat een vergunning is afgegeven voor de bouw van de zendmast. Dat zou moeten gebeuren op een groenstrook tussen de sportvelden in het dorp en de achtertuin van familie Nienhuis.

Wethouder Jacob Dam geeft toe dat er opnieuw iets is misgelopen met een advertentie, maar volgens hem hoeft dat niet tot paniek te leiden. “Tegen deze aankondiging kon geen bezwaar worden aangetekend. Dat kan in de weken na plaatsing van deze laatste advertentie. Pas wanneer deze vergunning onherroepelijk is, kan de zendmast worden gebouwd.”

Lees vrijdag 28 juli 2012 meer in DvhN: “Zendmast niet schadelijk voor de volksgezondheid.”

Voor het originele bericht zie:
http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/article9240191.ece/Noordenveld-vergeet-bouw-zendmast-aan-te-kondigenLees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie