Elektrosmog – Gezondheidsprobleem van de 21e eeuw.

maandag, 23 juli 2012 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Argusoog 18 juli 2012

Elektrosmog – Gezondheidsprobleem van de 21e eeuw.

Volgens een groot aantal artsen en onderzoekers in Europa, kenmerkt het begin van de 21e eeuw zich als een tijdperk waarin elektromagnetische straling – elektrosmog – straks als een van de grootste veroorzakers van ziekten kan worden beschouwd. Welke invloed heeft elektrostress en communicatiebelasting op uw gezondheid en kunt u er iets aan doen?

Ogenschijnlijk onschuldig zitten steeds meer mensen ongemakkelijk in hun vel. Veelal gaat dit gepaard met hoofdpijnen, onrustig slapen, vermoeidheid, stress, duizelingen en ziekten voortkomend uit immuunzwakte. Ingeval doktoren niets kunnen vinden, schrijven ze kalmeringsmiddelen voor om maar niets te hoeven voelen. Het gevoel van de voornoemde ongemakken blijft echter, en omdat de klachten vaag lijken en de oorzaak onbekend, wordt men geacht er maar mee te leren leven. Bijna 40% van Nederland is ziek. Hiervan hebben jaarlijks meer dan 750.000 Nederlanders te maken met een vorm van stress of depressie.
We zijn tolerant en leggen ons neer bij elk wetsvoorstel omdat we menen er toch geen invloed op te hebben. We heten een nuchter volk te zijn dat eerst wil zien en dan pas gelooft. Eigenlijk geloven we het wel…..

Zijn onverklaarbare klachten werkelijk zo onverklaarbaar? Of zijn ze wellicht het gevolg van het toegenomen installatie en gebruik van draadloze elektromagnetische apparatuur zoals GSM, UMTS, DECT, WIFI, draadloos internet, Bluetooth en hoogspanningsmasten? Jaarlijks komen er tienduizenden van deze zenders en ontvangers bij. We leven in een grote magnetron en we lijken het te accepteren als een gevolg van onze technische vooruitgang en verworven welvaart.

Draadloos?
Of uw leven lang aan de lijn?

Leest u verder op:
www.argusoog.org/elektrosmog-gezondheidsprobleem-van-de-21e-eeuw/ .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie