Odijk: Zendmast al geplaatst

zondag, 08 juli 2012 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: 't Groentje 4 juli 2012

Zendmast al geplaatst

ODIJK ' Op de kruising van de Zeisterweg met de N229, bij de entree van het dorp Odijk op het terrein van VTS, is inmiddels de KPN zendmast geplaatst, waarover in het dorp nogal wat consternatie is ontstaan.

In elk geval bij de bewoners van de appartementengebouwen De Beughof, die er vlak bij wonen. Ondanks procedures die nog lopen staat de zendmast toch al tegen de Odijkse hemel te pronken.

Met een bezwaarprocedure vonden omwonenden geen gehoor bij de commissie voor de Bezwaarschriften, dus bleef het college van B& bij het besluit dat KPN de 40 meter hoge UMTS-zendmast kon gaan bouwen. Bewoners besloten hierop naar de rechter te stappen. Afgelopen maandag kregen zij van de Bestuursrechtbank te horen dat het dossier in behandeling wordt genomen.

''Bestuurlijk gezien is er dus nog geen goedkeuring voor de uitvoering van dit plan'', aldus een van de omwonenden. Raadsleden zijn inmiddels op de hoogte gesteld van deze gang van zaken. Voor het drukken van de krant was het te laat om KPN en de gemeente om een reactie te vragen. (KJ)

Voor het origineel zie:
www.groentje.nl/www/index.cfm?page=artikel&artid=1401 .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie