Gratis bestraald in de supermarkt. Boycot Plus bij het boodschappen doen!

zondag, 03 juni 2012 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Plus.nl 22 mei 2012

PLUS eerste Nederlandse supermarktketen met gratis WiFi

De Bilt, 22 mei 2012 – Klanten van supermarktketen PLUS kunnen vanaf vandaag gratis gebruik maken van draadloos internet in alle PLUS supermarkten. De supermarktketen heeft met het gratis WiFi-netwerk in al haar supermarkten de primeur in Nederland. Deze extra service sluit aan bij de ambitie van PLUS om de beste servicesupermarkt van Nederland te zijn.

Klanten van PLUS kunnen nu snel en eenvoudig een recept opzoeken, kijken wat er op het online boodschappenlijstje staat of checken of de visite rode of witte wijn drinkt. Via het PLUS draadloos netwerk hebben klanten met een smartphone of tablet direct toegang tot het internet van de supermarkt zonder in te loggen. De gratis dienst is geïntroduceerd op verzoek van klanten van de supermarktketen via het PLUS digitaal klantenpanel.

Voor het originele bericht zie:
www.plus.nl/supermarkten/eerbeek/plus-van-tetering-/over-ons/nieuws/plus-eerste-nederlandse-supermarktketen-met-gratis-wifi- .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie