Nijkerk: Raadslid dat het begrepen heeft.

maandag, 13 februari 2012 - Categorie: Berichten Nederland

Oorspronkelijk geplaatst 30 jan 2012
Updated met PDF bestand (ingezonden brief) 13 febr. 2012

In een column op de site van de gemeente Nijkerk kijkt raadslid van Elteren terug op het moratorium op de plaatsing van verdere zendmasten in de gemeente Nijkerk.
''Nooit gehoord dat er ergens geen dekking zou zijn'':


Zie de (moeilijk te lezen) website van de gemeente Nijkerk:
epaper.bdu.nl/stadnijkerk/epaper/ad11324448.htm .
Aanvulling 13 febr. 2012: Deze link is inmiddels door de gemeente Nijkerk alweer verwijderd maar nog wel met moeite te lezen op epaper.bdu.nl/stadnijkerk/epaperarchive/2012/01-25/epaper/page10.htm ..

Op 13 Febr. ontving Stopumts een kopie van een ingezonden brief n.a.v. bovenstaand artikel op de site van de gemeente Nijkerk. Wat opvalt is dat de laatste tijd nauwelijks nog berichten verschijnen die de negatieve gevolgen van al dat draadloos geweld ontkennen. Dus geen sussertjes van ‘ach het valt allemaal wel mee..’.

Daaruit blijkt dat de bevolking langzamerhand steeds meer bewust wordt van de gevaren der draadloze technologie, niet alleen omdat mensen angstig zijn voor de mogelijke gezondheidseffecten maar deze ofwel daadwerkelijk zelf ondervinden ofwel horen van iemand uit hun omgeving dat het wel degelijk kwaad kan, om niet te zeggen dat het gezondheids- en levensondermijnend is.

Leest u de brief ''Elektrostraling is sluipmoordenaar'' in het bijgevoegde PDF bestand.

Bekijk het PDF bestand


Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie