Prinsenbeek: UMTS zendmast in de Neelstraat

vrijdag, 13 januari 2012 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Prinsenbeeknieuws 12 jan. 2012

UMTS zendmast in Neelstraat
De Gemeente Breda heeft een vergunning verleend aan Vodafoon BV om in de Neelstraat in Prinsenbeek een UMTS zendmast te plaatsen. De omgevingsvergunning wordt verleend per 13 januari.

Belanghebbenden kunnen hiertegen tot en met 24 februari bezwaar aantekenen bij burgemeester en wethouders van Breda. De zendmast komt tegenover Neelstraat 8 achter Vianendreef 76.

Telecommunicatiebedrijven hebben een plaatsingsplan gemaakt van de UMTS zendmasten die in Nederland geplaatst worden, meldt de gemeente Breda. Gemeenten zijn met hen overeengekomen mee te werken aan het installeren van deze zendmasten.

Vodafoon BV heeft voor het plaatsen van deze UMTS zendmast aan de Neelstraat een omgevingsvergunning aangevraagd op 28 november 2011. Deze aanvraag was in strijd met het geldende bestemmingsplan en kon alleen verleend worden door af te wijken van dit bestemmingsplan.

De vergunning is in te zien bij balie19 in de Publiekshal van het Stadskantoor. Voor de openingstijden zie www.breda.nl. Ook is de vergunning van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur in te zien bij het gemeentelijk loket in de bibliotheek aan de Schoolstraat 11 in Prinsenbeek.

Voor het originele bericht zie:
www.prinsenbeeknieuws.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=6422:umts-zendmast-in-neelstraat&catid=1:startprinsenbeeknl .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie