Apeldoorn/Zutphen: Gratis bestraling voor ziekenhuispatiënten.

maandag, 02 januari 2012 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: De Weekkrant 21 dec. 2011

APELDOORN/ZUTPHEN - Patiënten en bezoekers van Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn en Zutphen kunnen tijdens hun verblijf in het hospitaal gratis internetten.

Internet in ziekenhuis gratis.

,,Voor iedereen die de beschikking heeft over een smartphone, iPod, laptop of tablet is op alle plaatsen een WiFi-verbinding beschikbaar”, meldt een woordvoerder. ,,Gelre is een van de weinige ziekenhuizen in Nederland die deze dienst gratis aanbiedt.”

Voorwaarden

Wie gebruik wil maken van de WiFi-verbinding in het ziekenhuis dient zich aan te melden met een e-mailadres en een mobiel telefoonnummer, zo gaat de woordvoerder verder. ,,Ook moet de aanvrager aanvinken dat hij of zij akkoord gaat met de algemene voorwaarden. De aanvrager krijgt daarna via sms een wachtwoord, waarmee gedurende 7 dagen gebruik kan worden gemaakt van de gratis internetverbinding met de naam: 1 Gelre-Gast. Na die 7 dagen kan opnieuw een verbinding worden aangevraagd door dezelfde procedure te herhalen.”

Voor het origineel zie:
www.deweekkrant.nl/artikel/2011/december/21/gratis_surfen_in_ziekenhuis .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie