Megen: Inside-informatie van een antennebouwer.

woensdag, 28 december 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Op Kliknieuws verscheen op 26 dec. 2011 een interessante ingezonden brief van een antennebouwer n.a.v de discussie rond de zenders op de kerktoren van Megen:

Door Ossy op 26-dec-11

Soms is het ook een beetje kortzichtig om andere mensen belachelijk te maken omdat je er zelf geen hinder van ondervindt. ''Alles wat ik ervaar, zo is het eigenlijk ook voor anderen''. Zo werkt het nou eenmaal niet. Van Loon zal er waarschijnlijk toch echt iets van merken, iedereen zit genetisch anders in elkaar.

Zelf werk ik in stadion-masten en dergelijke die vol hangen met allerlei zendapparatuur. De boodschap die wij krijgen van bedrijven die over dat soort apparatuur gaan is heel duidelijk: Snel voorbij klimmen en er niet te lang voor blijven hangen, want het is gewoon schadelijk. Oké, we zitten er dan op dat moment ook wel echt dichtbij maar ik geloof door de toenemende zendmasten in heel Nederland dat de straling over het algemeen wel omhoog gaat, overal mobieltjes, overal wifi, overal i-pads, draadloos zus, draadloos zo. Gezondheid verbeterend is het in ieder geval absoluut niet.

Er is overigens niet voor niets een bepaalde waarde vastgesteld waar de straling niet boven mag komen. Zo geldt dat ook voor fijnstof in de lucht, gif dat op voedsel wordt gespoten (ADI) Algemeen Dagelijkse Inname, geluidshinder, enzovoort. Al met al opgeteld leven we niet in het allergezondste milieu. Reden om je druk te maken? Niet te veel. Gewoon weg wuiven? Is te simpel. Er samen over denken, bekend maken en werken aan een verbetering lijkt mij het beste i.p.v. iemand klakkeloos achterlijk vinden. Geld wordt er toch wel uitgegeven is het niet linksom dan wel rechtsom.

Voor het origineel zie:
oss.kliknieuws.nl/forum/discussie/48243 .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie