PvdA volledig de draad kwijt: ''gratis wifi redt armen van de ondergang''.

maandag, 19 december 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: GeenStijl 8 dec. 2011

PvdA: gratis wifi redt armen van de ondergang

kpnprutsers.png
Er zijn redenen om te vinden dat gratis wifi een rechtse hobby is. Want: voornamelijk voor de leuk, alleen handig voor eigenaren van een dure smartphone/tablet die het dus al goed hebben, slecht voor de aardstralen in je zonnevlecht, nog meer antennes in het landschap en je schijnt op dat internet ook rechtse stropdassen te kunnen bestellen.

Gelukkig ziet de PvdA dat heel anders en pleiten ze in Den Haag voor gratis staatsinternet voor iedereen. Want: anders komen jongeren maar in de schulden vanwege hun hoge telefoonrekeningen. Typisch gevalletje van vraag niet hoe de linkse redenering eigenlijk kan, maar profiteer er van.

Gratis wifi klinkt misschien als een sympathieke service maar een overheid die zulks daadwerkelijk gaat faciliteren zou zomaar het einde van het breed gehate overkoepelende telecomorgaan in gang kunnen zetten. En aangezien dat 'eerlijk zullen we alles delen'-eigeninitiatief ook niet echt van de grond komt (hoe anders gaat dat in België, daar installeert een internetboer gewoon volautomatisch Wifi-deel software op al haar routers) moet je wat.

Top idee dus PvdAtje! Gaarne dit plannetje ook landelijk even uitrollen zodat we definitief klaar zijn met brakke 3G verbindingen van de Vodafone's van deze wereld en gewoon permanent 5 van die uitzend-streepjes in ons display zien prijken. Nieuwe mobiele layout van GS trouwens al gezien?

Voor het origineel zie:
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/12/pvda_gratis_wifi_redt_de_verzo.html .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie