Roosendaal: Bezwaren tegen mast KPN helpen niet.

zondag, 11 december 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: BN De Stem 4 dec 2011

Bezwaren tegen mast KPN in Roosendaal helpen niet

Auteur: Paul Schepers

ROOSENDAAL - De bouw van de zendmast door KPN op de hoek van de Krampenloop en de Onyxdijk in de Roosendaalse wijk Kortendijk gaat ondanks de bezwaren van omwonenden en basisschool De Klaverweide gewoon door.

Dit tot teleurstelling van de bezwaarmakers, die zich machteloos voelen en daarom geen verdere stappen overwegen.

Begin deze week vergaderde de bezwaarcommissie van de gemeente Roosendaal en kregen de bezwaarmakers de toezegging dat er overlegd zou worden met de KPN. Binnen 14 dagen zouden de bezwaarmakers meer horen.

''Maar ik hoorde het nieuws donderdag al in het stadskantoor. Daar kwam ik op de trap Ivo Kraus, de jurist van de gemeente, tegen en die meldde mij dat de bouw gewoon door gaat. Er was overleg geweest met KPN, maar dat is niet van plan een andere plek te zoeken, omdat er dan sterkere zenders nodig zijn. Daar kwam bij dat KPN al een contract met de grondeigenaar had gesloten'', aldus de teleurgestelde Walter Wamsteker, bewoner van de Onyxdijk en voorzitter van het Bewonersplatform Kortendijk.

Meer achtergronden maandag 5 dec. 2011 in BN DeStem.

Voor het originele bericht zie:
www.bndestem.nl/regio/roosendaal/10007112/Bezwaren-tegen-mast-helpen-niet.ece .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie