Bergen: Zoektocht naar UMTS-mast Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen

vrijdag, 02 december 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Gemeente Bergen dec. 2011

UMTS-mast Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen

T-Mobile heeft afgelopen mei een vergunning aangevraagd om een mast te mogen plaatsen op de locatie Tijdverdrijfslaan/Heilooër Zeeweg. Dit leverde 400 zienswijzen op.

De gemeente is toen samen met betrokken inwoners gaan kijken naar alternatieve locaties. De gemeente heeft een plattegrond met alternatieve locaties opgestuurd naar T-Mobile en besproken met betrokken inwoners. Hierna is contact gelegd met grondeigenaren van de alternatieve locaties.

Inmiddels heeft T-Mobile aangegeven welke alternatieve locaties naar haar mening geschikt zijn. Op korte termijn gaat de gemeente met betrokkenen uit Egmond-Binnen en Egmond aan den Hoef bespreken welke locaties uit de alternatieve lijst nader onderzocht moeten worden door TNO. Als TNO deze locaties onderzocht heeft brengt TNO een advies uit aan de gemeente.

Het college neemt hierna een voorlopig standpunt in over een voorkeurslocatie. De locaties en de voorkeurlocatie zullen tijdens informatieavonden in Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen gepresenteerd worden.

De verwachting is dat de informatieavonden in januari zullen plaatsvinden.

Voor het originele bericht met links naar relevante documenten zie:
www.bergen-nh.nl/actueel . onder projecten en plannen. U moet wel goed zoeken!Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie