Erasmus Medisch Centrum doet aan klantenbinding: installeert mobiel netwerk.

dinsdag, 25 oktober 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Telecompaper 25 okt. 2011

RadioAccess installeert mobiel netwerk Erasmus MC

RadioAccess levert een breedbandig, actief antennesysteem voor de nieuwbouw van het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam. De installatie moet ervoor zorgen dat het EMC in de nieuwbouw goed kan blijven communiceren met C2000 en mobiele telefonie. Zowel de interne telefonie van personeel en bezoekers loopt over het systeem, dat onder meer GSM en UMTS ondersteunt.

De gevel van de nieuwe, 120 meter hoge toren is dicht, maar het duurt tot 2017 voordat de nieuwbouw volledig operationeel is. De ondertekening van het contract voor levering, installatie en onderhoud vond plaats op 28 september j.l, precies in de week dat het EMC in Rotterdam het hoogste punt bereikt van de nieuwbouw.

Zowel de hulpdiensten (C2000) als personeel en bezoekers (GSM, UMTS, en in de toekomst mogelijk ook LTE) kunnen straks van één en hetzelfde antennesysteem gebruikmaken.

Voor het originele bericht zie:
www.telecompaper.com/nieuws/radioaccess-installeert-mobiel-netwerk-erasmus-mc .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie