Lid Gezondheidsraad: KPN zou zich in zaak Karen van Loon erg schappelijk hebben opgesteld.

maandag, 24 oktober 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Brabants Dagblad 24 okt. 2011

'KPN heeft zich in zaak Karen van Loon erg schappelijk opgesteld'

De zendmast in Haren speelt nu een hoofdrol in het ziekteproces van Karen van Loon in Megen, aldus de familie Van Loon. De KPN heeft één antenne gedraaid, maar kan verder niets meer doen.

MEGEN - Telecombedrijf KPN heeft zich in de zaak rond Karen van Loon in Megen erg schappelijk opgesteld.

Dat zegt prof. dr. Gerard van Rhoon, verbonden aan het universitair medisch centrum van de Erasmusuniversiteit in Rotterdam. De KPN krijgt veel verwijten van de familie Van Loon, die wil dat er nog een gsm-antenne aan de Harense mast wordt gedraaid. Volgens de KPN biedt dat geen soelaas. Van Rhoon: ''Het is voor de KPN eigenlijk niet te doen om hier een oplossing voor te bedenken.''

De familie Van Loon is er van overtuigd dat straling het leven van hun 38-jarige dochter aan het vernietigen is. Mensen die daaraan twijfelen, krijgen de wind van voren. Maar uit de mond van een van de experts in Nederland, prof. dr. Gerard van Rhoon, klinkt het dat ''de koppeling tussen de ziekte als die van Karen van Loon en de straling van elektromagnetische velden niet gelegd kan worden''. Van Rhoon wil kijken of hij 'deze casus' bij zijn onderzoek kan betrekken, zegt hij.

In het Brabants Dagblad editie Oss en omgeving stond zaterdag 22 oktober een uitgebreid verhaal over stralingsslachtoffer Karen van Loon.

Voor het originele bericht zie:
www.brabantsdagblad.nl/regios/oss/9732389/KPN-heeft-zich-in-zaak-Karen-van-Loon-erg-schappelijk-opgesteld.ece .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie