Wijk bij Duurstede: ''Informatiebijeenkomst'' antenne-installatie Langbroekseweg

maandag, 17 oktober 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Gemeente Wijk bij Duurstede 16 okt. 2011

Informatiebijeenkomst antenne-installatie Langbroekseweg op 10 oktober 2011

Categorie: Nieuws
Door: Team Communicatie

Op maandagavond 10 oktober jl. organiseerde de gemeente Wijk bij Duurstede een informatieavond voor omwonenden (waaronder een groot deel van de wijk Noorderwaard – noord) en voor overige belangstellenden.

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens KPN toestemming te verlenen tot plaatsing van een antenne-installatie aan de Langbroekseweg.

Er waren bij de avond ongeveer 40 belangstellenden aanwezig. Onder de deskundige leiding van voorzitter Aart Molendijk informeerden de gemeente, KPN en het Antennebureau de aanwezigen, al dan niet aan de hand van presentaties. Er was voldoende gelegenheid om vragen te stellen. U kunt de presentaties bekijken door op de betreffende pdf-bestanden te klikken.

Op de website www.antennebureau.nl / veldsterktemetingen kunt u de uitslagen bekijken van de meting naar straling die in 2010 is gehouden in Wijk bij Duurstede. Op de website treft u overigens meer informatie aan over onder andere straling van antennes, wetgeving en gezondheid.

Voor het originele bericht zie:
www.wijkbijduurstede.nl/nieuwsitem/artikel/1675/ .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie