Megen: Vader schrijft noodkreet aan KPN, beroep op art.11 Nederlandse Grondwet.

vrijdag, 07 oktober 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Gerelateerd bericht: Artikelen/6120.

Op 7 okt. 2011 ontving de redactie van Stopumts afschrift van onderstaande e-mail verzonden aan KPN:

----------------------------------------------------------------------------

Geachte mevrouw de Wind,

Wij roepen U dringend op om U nu eens eindelijk aan uw belofte te houden en de UMTS antenne van de toren in Haren 2 graden naar het zuiden te draaien !! Mijn dochter lijdt nu al weken ondragelijke pijnen en slaapt niet omdat KPN ervoor kiest om ons aan het lijntje te houden. Afgelopen nacht was de stralingsintensiteit uitzonderlijk hoog (Waarom? Er is 's-nachts toch veel minder mobiel verkeer?) en zelfs mijn vrouw was daar behoorlijk ziek van. Karen heeft doorlopend moeten braken.

U wilt constructief overleg met ons, althans dat doet U voorkomen. Begin dan met uw belofte van inmiddels 2 weken geleden na te komen, zonder hierover te liegen en de pers te manipuleren. Gewoon echt doen wat U ons met de hand op het hart beloofd heeft en dan samen met ons in alle openheid nameten, dat het heeft gewerkt, in plaats van verstoppertje te spelen !!

Mijn dochter heeft genoeg geleden. U halsstarrig niet aan uw belofte houden is op het onmenselijk af.

50 meter naar het noorden meten wij nog steeds een factor 10 lager dan wat de KPN over ons huis jaagt. Constructief overleg wordt steeds moeilijker als de KPN dit zo traineert. Zij lapt hiermee artikel 11 van de Grondwet aan haar laars, die stelt dat elke Nederlander recht heeft op onaantastbaarheid van het lichaam !!

Wij kunnen hier niet weg omdat we geen cent meer hebben en omdat mijn dochter hier belangrijke medische behandelingen ondergaat, die zij elders niet kan krijgen.

Wij vragen ons af of jullie pas tevreden zijn als mijn dochter dood is....

Lex van Loon
namens Elaine en KarenLees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie