Megen: GGD is ook blind.

woensdag, 05 oktober 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Brabants Dagblad 4 okt. 2011

GGD ziet na bezoek in Megen geen verklaring

Auteur: Wim Arts

MEGEN - De GGD heeft geen wetenschappelijke verklaring kunnen vinden van de gezondheidsklachten van Karen van Loon in relatie tot de straling van umts-zendmasten.

Dat heeft een woordvoerder van de GGD gistermiddag laten weten. Twee medewerkers van de GGD hebben gisteren een bezoek gebracht aan Karen van Loon in Megen, die ernstige klachten zegt te hebben door de straling van zendmasten.

De GGD was door de Osse wethouder Hendrik Hoeksema benaderd over de problemen die de Megense heeft met zendmasten. Karen van Loon zelf liet zondag weten dat ze weinig vertrouwen had in het bezoek van de GGD omdat de gezondheidsdienst vantevoren zou hebben aangegeven gevoeligheid voor straling (EHS) uit te sluiten als oorzaak van haar klachten.

De GGD denkt dat het bezoek gisteren geholpen heeft het wederzijds begrip te vergroten. ''Wij nemen haar klachten namelijk wel serieus en we zullen proberen een oplossing te vinden voor deze specifieke vrouw in deze specifieke situiatie'', aldus de woordvoerder van de GGD.

Voor het originele artikel zie:
www.brabantsdagblad.nl/regios/oss/9601367/GGD-ziet-na-bezoek-in-Megen-geen-verklaring.ece .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie