Megen: GGD gaat ''zich buigen over UMTS-mast in Megen''.

vrijdag, 23 september 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Gerelateerde artikelen:
Berichten%20Nederland/6079
Berichten%20Nederland/6061

Bron: Omroep Brabant 22 sept 2011

GGD gaat zich buigen over UMTS-mast in Megen

OSS - De GGD Hart voor Brabant gaat zich buigen over de komst van een tweede UMTS-mast in Megen. Wethouder Hendrik Hoeksema van de gemeente Oss zal hiervoor een verzoek indienen. Ook zegde hij een snel bezoek toe aan Karen van Loon.

Deze vrouw uit Megen lijdt aan elektrohypersensitiviteit. Hierdoor is ze extreem gevoelig voor de straling van een telefoonmast bij haar in de buurt.

Hoeksema deed de toezeggingen woensdag nadat de vader van Karen hem 167 handtekeningen had overhandigd. Hij zal de familie Van Loon ook op de hoogte houden van het onderzoek dat de GGD mogelijk gaat instellen, zo verklaarde Hoeksema.

Het kerkbestuur maakt zich zoveel zorgen over de vrouw dat het onlangs een UMTS-mast op de kerktoren heeft uitgeschakeld. Deze mast staat nog steeds uit, maar KPN wil de mast wel weer in gebruik nemen. Bovendien bestaan er plannen voor een tweede UMTS-mast. Die zou de situatie voor Karen van Loon verergeren.

Voor het originele bericht zie:
www.omroepbrabant.nl/?news/161823762/GGD+gaat+zich+buigen+over+UMTS-mast+in+Megen.aspx .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie