Schokkende video van stralingsslachtoffer in Megen.

vrijdag, 16 september 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Gerelateerd bericht: Berichten%20Nederland/6054

Onderstaande link bevat een schokkende video van de 38 jarige vrouw uit Megen, cum laude afgestudeerd als apotheker, die vanwege haar overgevoeligheid voor elektromagnetische velden haar dagen doorbrengt in een kooi van Faraday.
Zij is overigens niet de enige in Nederland.


Bron: Christelijk informatie Platform 14 sept. 2011

Kerk schakelt zendmast uit (video)

Het gebeurt bijna nooit in Nederland, maar in maar in Megen is een umts-mast uitgeschakeld op een kerktoren. Verantwoordelijk daarvoor is het kerkbestuur dat een vrouw wil helpen die zegt ernstig ziek te zijn door de mast. De KPN heeft geen toestemming gegeven en beraadt zich op stappen tegen het kerkbestuur. In Megen klaagden mensen afgelopen week over slechte ontvangst. De vader van de zieke Karin van Loon had de hulp ingeroepen van het kerkbestuur toen zijn dochter ineens extreem pijn kreeg. Volgens Van Loon was er sprake van een buitensporige verhoging van de straling. Vanwege de noodsitiuatie heeft het kerkbestuur besloten de mast uit te schakelen.

De KPN herstelt dat deze week weer. Inmiddels komt een tweede umts-mast eraan: van Vodafone. Daar heeft het kerkbestuur een contract mee getekend. Van Loon is een actie begonnen tegen die mast.

U kunt de video van de mensonterende situatie waarin deze jonge vrouw zich bevindt bekijken op:
www.cip.nl/nieuwsbericht_detail.asp?id=24543 .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie