Megen: 38 jarige vrouw, de wanhoop nabij door elektro-overgevoeligheid.

vrijdag, 10 september 2010 - Categorie: Berichten Nederland

(Dit bericht is op 11 sept 2011 teruggetrokken)

Karen van Loon, is een 38 jarige vrouw die volkomen overgevoelig is geworden voor elektromagnetische velden bij de grote kerk in Megen (10 km ten westen van Nijmegen).

Het kerkbestuur heeft ingestemd met de plaatsing van zenders in de kerktoren en wil niet meewerken om plaatsing ongedaan te maken.
Karen van Loon brengt haar dagen door in een kooi van Faraday (zie onderstaande eerdere berichtgeving in het Brabants Dagblad). Zij ziet zij geen uitweg meer uit haar hopeloze situatie, haar gezin is volledig ontwricht en in wanhoop heeft zij besloten tot een hongerstaking om in Nederland de aandacht te vestigen op mensen zoals zij die lijden onder de terreur van de draadloze technologie.


Adres voor reacties: elainevanloon@kpnplanet.nl

Eerdere berichtgeving over Karen van Loon:

Bron: Brabants Dagblad 26 aug, 2011

Megense Karen van Loon blij met positieve reacties

Karen van Loon brengt haar dagen door in een gemetalliseerde klamboe.

MEGEN- Hartverwarmend. Zo omschrijven Karen van Loon en haar ouders de meeste reacties die volgden op hun verhaal vorige week in het Brabants Dagblad.

Daarin sprak de Megense over haar gezondheidsklachten die ze wijt aan straling van onder meer mobiele telefoons, en wat dat doet met het gezin.

De 38-jarige vrouw slijt haar dagen onder een gemetalliseerde klamboe in haar aangepaste slaapkamer. ''Dat ik mijn verhaal heb gedaan, heeft me energie gegeven. De omgeving heeft een beeld waardoor mijn ouders er makkelijker over kunnen praten. Dat is fijn.''

Voor het originele bericht met foto zie:
www.brabantsdagblad.nl/regios/oss/9362400/Megense-Karen-van-Loon-blij-met-positieve-reacties.ece .

Op 16 aug 2011 verscheen het bovengenoemde artikel.
Het Brabants Dagblad berichtte op die dag op haar website:


Karen slijt dagen in stralingsvrije 'kooi'

Een vrouw van de wereld was ze. Nu kan de 38-jarige Karen van Loon uit Megen niet meer buiten zijn. Overgevoeligheid voor straling maakt haar leven ondraaglijk.

Ze slijt haar dagen in een stralingsvrije ruimte in haar slaapkamer en in de tuin.

Lees vandaag haar aangrijpende verhaal in het Brabants Dagblad

Zie voor het originele bericht met foto:
www.brabantsdagblad.nl/regios/oss/9298778/Karen-slijt-dagen-in-stralingsvrije-kooi.ece .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie