Beuningen: ''informatieavond'' over vier nieuwe UMTS zendmasten.

donderdag, 08 september 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Gerelateerd artikel: Artikelen/5923

Bron: Web FM 7 sept. 2011

INFORMATIEAVOND UMTS MASTEN

De komst van vier nieuwe UMTS-masten is voor de gemeente Beuningen aanleiding om een informatieavond te organiseren.

Aan deze avond op woensdag 14 september werken ook KPN en het Antennebureau mee. De masten zijn nodig omdat de dekking van het mobiele netwerk te wensen overlaat.

De masten komen bij sportpark Winssen, sportpark Schoenaker, de Zilverwerf en de Beuningse Plas.

De informatieavond in de Vrijboom aan de Van Heemstraweg in Beuningen duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Er wordt gepraat over vergunningen, locaties en de radiogolven die de masten uitzenden.

Voor het originele bericht zie:
www.webfm.nl/ .

''Nijmegen leeft'' bericht eveneens op 7 sept. 2011 als volgt:


Informatieavond over extra UMTS-masten in Beuningen

BEUNINGEN – In Beuningen komen binnenkort vier nieuwe UMTS-masten te staan. De dekking van het mobiele netwerk in de gemeente laat momenteel te wensen over. Tijdens een bijeenkomst op 14 september worden de inwoners van de gemeente Beuningen hier verder over geïnformeerd.

Mobiele bellers in de gemeente Beuningen hebben problemen met het bereik van hun telefoon. Ook smartphones hebben een slechte dekking van het zogenaamde 3G-netwerk. Om dit probleem op te lossen heeft KPN, ook namens alle andere providers, een verzoek ingediend bij de gemeente Beuningen om extra UMTS-masten te plaatsen.

De vier locaties zijn sportpark Winssen, Sportpark Schoenaker, Zilverwerf en de Beuningse Plas. Voor de Beuningse Plas is gekozen voor een locatie aan de oostzijde van de hoek Reekstraat/Nieuwe Pieckelaan.

Informatieavond
Om de inwoners van de gemeente Beuningen bij te praten over het nut en de noodzaak van deze masten organiseren de gemeente, KPN en het Antennebureau een informatieavond.

De informatieavond vindt plaats op woensdag 14 september, van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur, in de Vrijboom (Van Heemstraweg 66 in Beuningen). Tijdens deze avond krijgen inwoners meer informatie over de locaties van de masten, het vergunningenproces en de radiogolven die de antennes uitzenden.

Voor het origineel van dit bericht zie:
www.nijmegenleeft.nl/nieuws/informatieavond-over-extra-umts-masten-in-beuningen/21215/ .

en:
www.gelderlander.nl/voorpagina/maasenwaal/article9438628.ece .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie