Antennebureau werft nog deelnemers voor ''Updatecursus Antennevraagstukken''.

zondag, 14 augustus 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Op haar website werft het Antennebureau nog steeds deelnemers voor haar ''Updatecursus Antennevraagstukken''. Opmerkelijk feit: de redactie van Stopumts werd na aanmelding geweigerd .....:

Bron: Antennebureau 12 aug. 2012

Updatecursus Antennevraagstukken: nog enkele plekken beschikbaar!

Wilt u in één middag op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van antennes? Schrijf u dan nu in voor de updatecursus Antennevraagstukken op donderdag 22 september in Amersfoort. De cursus is geheel kosteloos.

De laatste tijd is er weer veel gebeurd op antennegebied. Zo heeft een Parlementaire groep van de Raad van een Europa een voorstel gedaan om de blootstelling aan elektromagnetische velden te verlagen, deed de Raad van State een uitspraak over het verlagen van de veldsterkte van omroepantennes, en is de omroeptoren in Hoogersmilde ingestort, waardoor er een noodmast op het defensieterrein in Assen werd geplaatst. Deze en andere onderwerpen komen aan bod tijdens de updatecursus.

Voor wie is de cursus?
De cursus is bedoeld voor professionals die in hun werk te maken hebben met antennes en vraagstukken rond antennes. De cursus is niet bedoeld voor hobbyisten.

Voor het origineel zie:
www.antennebureau.nl/actueel/nieuws/2011/updatecursus-antennevraagstukken-22-september .

Belangrijk gerelateerd artikel: www.stopumts.nl/doc.php/Artikelen/5923 .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie