GeenStijl reageert op gebruikelijke manier op waarschuwing EU commissie, interessante reacties.

dinsdag, 17 mei 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend; zoals haar devies luidt zo probeert GeenStijl te reageren op het waarschuwende rapport van de EU commissie voor Milieu. Maar interessanter dan het redactionele commentaar van GeenStijl zijn de reacties van lezers; meer dan de helft vraagt zich toch af of de draadloze technologie inderdaad wel allemaal zo onschadelijk is:

Bron: GeenStijl

WIFI op school = LEVENSGEVAARLIJK

Is het nu eindelijk afgelopen met al die sgolieren die maar ongeremd gebruik maken van moderne communicatiemiddelen? Als het aan de Raad van Europa - soort tovenaarscollectief in Straatsburg - ligt komt er onmiddellijk een totaalverbod op mobiele telefoons, DECT-telefoons, wifi- en wlan-systemen in ALLE klaslokalen in ALLE scholen. Conform een nieuwe Europees voorstel moeten de kinderen maar weer net als vroeger met een blikje en een stuk touw met elkaar gaan praten. De weke hersentjes van die kiddo's worden namelijk gepulveriseerd door LEVENSGEVAARLIJKE elektromagnetische straling die moderne communicatiesystemen afstoten.

Iedereen keer dat uw kind via de ping op zoek is naar goedkope sigaretttenseks, verschrompelen zijn hersencellen als sneeuw in de zon. Even via de iphone op de schoolwifi een nieuwe appje downen en Stefan/Bloem/Mohammed/Lotte is wederom aantoonbaar een stukje dommer. Hotspots slopen uw kroost. Hersenen gaan koken tussen de 2,4 GHz- en/of 5,0 GHz. En dat moeten we niet willen met zijn allen. Daarom zegt Luxemburger Jean Huss: Bescherm de kinderhoofdjes tegen de alles verwoestende kracht van een draadloos netwerk. Verbied WIFI. Herintroduceer de T-65 met draaischijf + vaste lijn. Wikkel uw kinds hoofd in folie en laat ze alleen TV kijken via de coaxkabel. Haal de telefoonklapper van zolder. Lang leve de abacus!

Voor het origineel met de vele vaak ondermaatse reacties zie:
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/05/internet_op_school_levensgevaa.html .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie