Amersfoort: T-Mobile mag zendmast plaatsen in Schothorst

vrijdag, 18 maart 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Gemeente Amersfoort 17 maart 2011

T-Mobile mag zendmast plaatsen in Schothorst

Het college van burgemeester en wethouders heeft op dinsdag 15 maart 2011 besloten om T-Mobile het recht van opstal te verlenen om een zendmast te plaatsen op de hoek Elly Takmastraat/ Hamseweg in de wijk Schothorst. De omwonenden hebben hierover een brief ontvangen.

In deze bewonersbrief wordt uitgelegd hoe de gemeente tot dit besluit gekomen is en worden de gevolgde procedures en de eisen die de rijksoverheid stelt aan zendmasten beschreven.

De gemeente Amersfoort streeft naar een optimale dekking van digitale en elektronische bereikbaarheid voor bewoners, hulpdiensten, organisaties en bedrijfsleven. T-Mobile heeft sinds 2002 een bouwvergunning voor de mast op deze plek en voldoet aan alle eisen die zowel de rijksoverheid als de gemeente stelt aan het plaatsen van zendmasten. Met de komst van de mast krijgt de provider een optimale dekking voor haar Amersfoortse digitale netwerk.

Voor het originele bericht zie:
www.amersfoort.nl/smartsite.shtml?id=229793 .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie