Gijsje Nooitgenoeg wil burgers zelf laten betalen voor gezondheidsschadelijke zendmasten.

maandag, 28 februari 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Telecompaper 28 febr. 2011

T-Mobile: 'Prijsstijgingen mobiel internet onvermijdelijk'

Prijsstijgingen voor mobiel internet zijn nodig om de investeringen te kunnen opbrengen die voor de capaciteitsvergroting van het mobiele netwerk nodig zijn. Dat zegt CEO Bart Weijermars van T-Mobile Nederland in een gesprek met het Financieel Dagblad.

Het telecombedrijf claimt dat het zeker de helft van het dataverkeer in Nederland voor zijn rekening neemt. Dat zou onder andere het gevolg zijn van de exclusieve rol als iPhone-aanbieder dat het bedrijf twee jaar lang in Nederland had. Er zouden 800.000 iPhone-toestellen in Nederland door T-Mobile zijn verkocht. T-Mobile heeft het afgelopen jaar 142 miljoen euro geïnvesteerd om aan de groeiende capaciteitsvraag te voldoen.

Weijermars zegt dat zijn bedrijf doorgaat met het aanbieden van ongelimiteerd internet. T-Mobile kan dit echter niet langer voor een prijs van tussen de 2,50 en 10 euro aanbieden. T-Mobile heeft momenteel nog geen concrete plannen voor prijswijzigingen. Hogere prijzen zijn ook noodzakelijk omdat de overheid lagere tarieven heeft bedongen voor bellen naar het buitenland en roaming. Volgens Weijermars zou er zo alleen al in 2011 ongeveer 400 miljoen euro aan winsten uit de markt zijn gehaald.

Voor het originele artikel zie:
www.telecompaper.com/nieuws/t-mobile-prijsstijgingen-mobiel-internet-onvermijdelijk .

Heb je wel gehoord van de holle bolle wagen
Waar die Holle Bolle Gijs op zat?
Hij kon schrokken, grote brokken
Een koe en een kalf en een heel paard half
Zeven tonnen bier
En een kerk vol rapen
En nog kon Gijs van de honger niet slapen!Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie