PvdA stelt Kamervragen over C2000-mast Essenburgsingel

donderdag, 24 februari 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Gerelateerd bericht: Berichten%20Nederland/5533

Bron: RTV Rijnmond 24 febr. 2011

PvdA stelt Kamervragen over C2000-mast Essenburgsingel

De Partij van de Arbeid in de Tweede Kamer wil weten van minister Opstelten van Veiligheid waarom de C2000-mast aan de Essenburgsingel nog steeds niet volledig in gebruik is.

Anderhalf jaar geleden werd door omwonenden fel actie gevoerd tegen de bouw van de mast voor het C2000-netwerk van de brandweer. De toenmalige minister van Binnenlandse Zaken Ter Horst wilde toch dat de mast er zou komen, omdat het een belangrijk onderdeel zou zijn voor de communicatie van de hulpdiensten in het centrum.

Volgens het Actiecomité 'Hier Past Geen Mast' heeft een woordvoerder van het Ministerie van Binnenlandse Zaken toegegeven dat de zendmast nog steeds niet volledig in gebruik is. Het actiecomité verbaast zich daarover en stelt de noodzaak van de mast voor hulpdiensten nu opnieuw ter discussie.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken laat weten dat het heel lang duurt voordat de mast goed afgesteld staat.

Attje Kuiken van de PvdA vertelde in de uitzending van Wakker over de Kamervragen de ze gaat stellen over de C2000-mast Essenburgsingel

Voor het originele bericht met uitzending op RTV Rijnmond zie:
www.radiorijnmond.nl/Homepage/Nieuws?view=%2FNews%2FDefault%2F2011%2Ffebruari%2FPvdA+stelt+Kamervragen+over+C2000-mast+Essenburgsingel .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie