Arnhem-Zuid: Buurt wil verplaatsing C2000-mast. Informatieavond achteraf.

maandag, 07 februari 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Drimble 4 febr. 2011

Arnhem - Hoewel een 53-meter hoge zendmast al twee maanden aan de Huissensedijk staat, nodigt de politie alsnog omwonenden uit voor een informatieavond. Normaal gesproken worden dit soort bijeenkomsten voor plaatsing gehouden, maar in Arnhem-Zuid is dat niet gebeurd.

Voor het originele bericht zie:
drimble.nl/regio/gelderland/arnhem/3436318/alsnog-bijeenkomst-voor-buurt-over-mast.html .

Eerdere berichtgeving over dit onderwerp:

Bron: De Gelderdlander 10

Buurt wil verplaatsing C2000-mast

Auteur: Harold Schuil.

ARNHEM - Omwonenden van de Huissensedijk willen dat een C2000-mast voor communicatie van de hulpdiensten, die in december is geplaatst, naar een andere plek verhuist.

Wethouder Margreet van Gastel belooft de zaak te zullen uitzoeken, maar ze heeft wel medewerking nodig van het ministerie van Binnenlandse Zaken, eigenaar van de mast.

Een delegatie verontruste buurtbewoners uit Arnhem-Zuid kwam maandagavond naar de Politieke Maandag om de gemeenteraad te overtuigen de mast te verplaatsen. De buurt vreest gezondheidsklachten, daling van de waarde van hun huizen en ook zijn ze boos dat ze vooraf niet goed zijn geïnformeerd over plaatsing van de mast.

Voor het origineel van dit bericht zie:
www.gelderlander.nl/voorpagina/arnhem/7944102/Buurt-wil-verplaatsing-C2000mast.ece .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie