Enschede: Publiek draadloos netwerk. Nu ook met gemeenschapsgeld gratis bestraald.

donderdag, 27 januari 2011 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Twentsche Courant / Tubantia 26 januari 2011

Publiek draadloos netwerk

ENSCHEDE - Bezoekers van het stadhuis en het stadskantoor kunnen sinds deze maand op verschillende locaties gebruik maken van een publiek draadloos netwerk. Die stap is genomen om de dienstverlening te verbeteren. In het stadhuis bestrijkt het netwerk onder meer de raadzaal, de Mozaïekzaal en de kamer waar burgemeester en wethouders vergaderen en waar nog wel eens persconferenties en andere bijeenkomsten worden belegd.

Het netwerk zorgt ervoor dat bijvoorbeeld raadsleden, vertegenwoordigers van de media en mensen die op de publieke tribune zitten, kunnen inloggen om onder meer vergaderstukken in te zien. Op het stadskantoor kunnen bezoekers van de publieksbalies gebruikmaken van het draadloos netwerk. Daarmee worden eventuele wachttijden veraangenaamd. Het aanbrengen van een netwerk in de bestuurs- en fractiekamers van het stadhuis is de volgende stap. In de zomer moeten alle grote gemeentelijke locaties een draadloos netwerk hebben.

Voor het originele bericht zie:
www.tctubantia.nl/regio/enschede-haaksbergen/8039634/Publiek-draadloos-netwerk.ece?formmode=thanx&postingId=8042868 .

Opm. Stopumts
De raadsleden kunnen tijdens vergaderingen met deze draadloze verbinding meteen handig inloggen op www.stopumts.nl om de schadelijke langetermijn effecten van wifi door te nemen.Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie