Utrecht: Onbekende storingsbron op hartbewaking Diakonessenhuis?

maandag, 15 november 2010 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: RTV Utrecht 12 nov. 2010

UTRECHT - Het Diakonessenhuis in Utrecht heeft veel last van een onbekende storingsbron. Volgens AD Utrechts Nieuwsblad heeft vooral hartbewaking te kampen met haperende bewakingsschermen.

De schermen, waarop de hartritmes zichtbaar zijn, worden nu constant in de gaten gehouden door een extra verpleegkundige. Er is geen reden voor ongerustheid, zegt het ziekenhuis.

Een speciaal telecombedrijf doet spoedonderzoek naar de straling. Het ziekenhuis heeft inmiddels een beveiligde verbinding toegewezen van het Ministerie van Economische Zaken.


Voor het originele bericht met interessante video (een 2 min durende uitleg van het lid van de Raad van Bestuur Willem Hustinx) zie:
www.rtvutrecht.nl/nieuws/290704 .


Reacties van lezers op dit bericht:

Beste Mensen, Als de parkeerautomaten bij het ziekenhuis ook al gestoord raken, dan is het evident dat deze stoorstraling van buitenaf moet komen en is het gevoegelijk aan te nemen dat dit van de enorme kakofonie aan zenders afkomt, die op het hoofdgebouw van de KPN staan. De nieuwste GEPULSTE frequentie is LTE (longterm evolution), waarmee druk proef gedraaid wordt met bestaande GSM-antennes. Een dergelijke direct in het oog vallende antenne is de enorme radiale buisantenne die op dit gebouw staat. De LTE frequentie is er één met een zéér brede band met een hoge capaciteit. Dit ook om alle speeltjes als smartphones en I-phones te bedienen.

Het is dus niet zo verwonderlijk dat ECG-apparatuur daarmee gaat interfereren. De ECG-apparatuur werk daar ook draadloos (GEPULST?). Mensen, behalve technische apparaten, zijn mensen, en trouwens alle levende wezens op aarde, elektro-magnetische-energetische levensvormen, die zelf ook bestuurd worden door elektro-magnetische energie in het microbereik. Het lijkt me dus geen pretje om als hartpatiënt daar in een wolk van straling te moeten liggen. Het hart zelf wordt immers ook aangestuurd door elektromagnetische stroompjes.

In een aantal landen is het domweg verboden om digitale zenders te hebben bij zieken- en verzorgingshuizen, scholen en andere onderwijsinstellingen. Zitten we tegenwoordig in een soort surrealistische film, waarin de wereld “omgedraaid” lijkt? Het is wakkere, bewuste, sensitieve mensen al lang duidelijk dat de kakofonie van GEPULSTE straling van tegenwoordig niet gezond kan zijn. ZIJ ervaren dit direct als onnatuurlijk en onbehaaglijk en als stress, in dit geval electrostress.

Wat de meeste mensen niet beseffen is dat de aard van de straling de grote boosdoener is, deze is nl. GEPULST, net zoals bij een huis-dect-telefoon en een Wifi-modem. Deze “hagelkanonnen” kan men dus ook niet beter in huis, en bij de buren hebben. Deze pulsen worden gegenereerd in sequenties van 8,3 Hz. tot 42 Hz. en dit is nu net het frequentiegebied waarmee onze onze hersenen werken!

Het excuus van onze Gezondheidsraad is dat het vermogen van alle digitale zenders zéér laag is. Dit is echter een valkuil. Zelfs bij een laag vermogen is er nog steeds sprake van deze pulsen, die a.h.w. voortdurend de cellen triggeren en dit leidt o.a. (op den lange duur?) weer tot allerlei neurologische en stofwisselingsstoornissen in de cellen.

Als een recent onderzoek nu écht al heeft aangetoond dat de bomen, met name de kastanjes, elzen en eiken hier ziek van worden, omdat hun immuunsysteem door deze pulsen wordt aangetast, wordt het dan niet eens hoog tijd dat wij naar de natuur gaan luisteren i.p.v. bv. een I-phone? Wij zijn zelf immers ook een creatie van de natuur, of blinken wij uit in hoogmoed om dit te ontkennen? (zie www.stopumts.nl waarin de heading; “Elektromagnetische straling heeft een negatief effect op de gezondheid van bomen. Dit blijkt uit recent onderzoek van onder meer de TU Delft, TNO, de gemeente Alphen aan den Rijn en de leerstoelgroep plantcelbiologie, Wageningen Universiteit. Een leerzame site is ook www.milieuziektes.nl).

Het trieste is, dat ik dichtbij dit KPN-gebouw woon, en mijn dagelijks functioneren door dit enorme bombardement van gepulste straling, al jaren wordt ondermijnd, ook door (onverklaarbare?, voor mij wel duidelijk) chronische zenuw- en reumatische pijnen. Mensen, word wakker en voel primair!

Rein uit Utrecht

Bekijk of beluister het mediafragment


Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie