Ajax Arena op termijn ziekenboeg?

zaterdag, 18 september 2010 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Goal.com 17 sept. 2010

Ajax gaat stapje verder met 'Ajax Mobile'

Ajax heeft zich verdiept in mobiele telefonie. De club brengt namelijk een eigen mobiel abonnement op de markt: Ajax Mobile.

Auteur: Yanick Vos

Ajax-fans kunnen een mobiel abonnement afsluiten en kunnen daarbij kiezen uit drie verschillende abonnementen. Naast bellen en sms'en zitten er ook applicaties vast aan het abonnement.

''Met Ajax Mobile zetten wij een volgende stap in het voorzien in de behoefte van onze fans om altijd op de hoogte te zijn van hetgeen zich bij Ajax afspeelt'', zegt commercieel directeur Henri van der Aat op de clubwebsite van Ajax.

''Het gaat ons om informatie en communicatie bij het verder versterken van de band met onze supporters, maar ook die tussen de supporters onderling. Met Ajax Mobile brengen we begrippen als 'social media' en ‘Ajax Community’ naar een hoger niveau.''

''Ajax Mobile is uniek omdat dit de eerste mobiele service in Nederland is die maximaal gebruik maakt van de integratie van GSM en WiFi, zowel in de ArenA als bij supporters thuis. Hierdoor ontstaan nieuwe toepassingen die de betrokkenheid van de supporters zullen verhogen'', licht Harry van der Streun van 6GMOBILE (partner van Ajax) toe.

Voor het originele bericht zie:
www.goal.com/nl/news/213/eredivisie/2010/09/17/2123211/ajax-gaat-stapje-verder-met-ajax-mobile .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie