Arnhem: VVD is niet goed geïnformeerd over gezondheidsaspecten draadloze technologie.

donderdag, 19 augustus 2010 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: De Gelderlander 16 aug. 2010 upd. 19 aug 2010

VVD: 'Gratis internet binnenstad kansrijk'

ARNHEM - Gratis draadloos internet in de Arnhemse binnenstad en het Sonsbeekpark is mogelijk en hoeft geen miljoenen te kosten.

Dat stelt de Arnhemse VVD'er Udo Kelderman die daarmee een oud D66-plan omarmt.

D66 opperde in juni 2008 om in navolging van de stad Groningen de hele Arnhemse binnenstad te voorzien van gratis draadloos internet. In Groningen moet het netwerk in 2011 in de lucht zijn. Daarvoor is drie miljoen euro uitgetrokken.

Volgens Kelderman hoeft er niet zoveel geld te worden uitgetrokken om overal in Arnhem draadloos internet (ook wel WiFi genoemd) aan te leggen. Volgens de VVD is een investering van een paar duizend euro voldoende. Volgens de VVD'er werkt een vergelijkbaar project in Leiden al jaren.

De VVD verwacht dat een gratis WiFi-netwerk bijdraagt aan een gastvrij imago voor Arnhem en dat het bijdraagt aan de economische ontwikkeling.

Voor het originele bericht zie:
www.gelderlander.nl/voorpagina/arnhem/7130769/VVD-Gratis-internet-binnenstad-kansrijk.ece?formmode=thanx&postingId=7133845#postcomment .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie