T-mobile activeert extra antennes

vrijdag, 02 juli 2010 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: DSe laagste rekening 1 juli 2010

T-Mobile activeert extra antennes

Auteur: Fer

T-Mobile beweert dat er eindelijk een einde van de netwerkstoringen in zicht is. De provider heeft door een onvoorziene toename van mobiel internetgebruikers veel storingen gehad in het datanetwerk. T-Mobile zou als antwoord op de storingen in het 3G-netwerk extra zendmasten plaatsen om de capaciteit te vergroten. De provider heeft nu echter laten weten dat de zendmasten er al lang stonden, de antennes waren alleen nog niet geactiveerd.

Een woordvoerder van T-Mobile vertelde deze week aan de pers dat het probleem in het datanetwerk snel opgelost kon worden. De zendmasten voor de uitbreiding stonden er namelijk al, deze waren echter nog niet geactiveerd. T-Mobile laat weten dit te hebben gedaan door financiële overwegingen. Het activeren van de zendmasten is een grote investering die de provider over een langere periode wilde uitsmeren. T-Mobile voelde zich nu echter verplicht om meer vaart achter de operatie te zetten omdat de klanttevredenheid sterk afnam de afgelopen periode.

Het probleem in de verbinding van het datanetwerk zou nu dus snel opgelost moeten zijn. Merken T-Mobile abonnees nu daadwerkelijk iets van de verbeteringen?

Voor het origineel zie:
www.delaagsterekening.nl/blog/2010/07/t-mobile-activeert-extra-antennes/ .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie