Antennebureau verzorgt gratis workshop Antennes op het dak - voor gebouweigenaren

donderdag, 03 juni 2010 - Categorie: Berichten Nederland

Het antennebureau gaat wel ver met haar gratis ''voorlichting''. (Gefinancierd door het ministerie van Economische Zaken).
Op donderdag 25 november 2010 wordt er nu te Amersfoort ook een workshop gehouden voor eigenaren van gebouwen. Men hoopt zo klaarblijkelijk grote bezitters van onroerend goed en medewerkers van woningcorporaties te bewegen weer antennes te plaatsen nu daar dringende capaciteitsproblemen dreigen.

Wat zeker niet verteld zal worden op de workshops:

> dat huiseigenaren zich niet kunnen verzekeren tegen mogelijke aansprakelijkheid en
> dat uit ervaring blijkt dat de waarde van het betreffende onroerend goed en omliggende onroerende goederen drastisch daalt na plaatsing van antennes. (Zie o.a. Berichten%20Internationaal/4209 .)

Wij wensen u veel plezier bij de workshop:


Bron: Het antennebureau juni 2010

Workshop Antennes op het dak - voor gebouweigenaren

Voor een goed bereik worden antenne-installaties vaak op het dak van een hoog gebouw geplaatst. Als eigenaar van zo’n hoog gebouw kunt u daarom te maken krijgen met aanvragen van operators voor het plaatsen van antennes. Naast een vergoeding brengt zo’n aanvraag vaak vragen met zich mee. Hoe communiceert u bijvoorbeeld met uw huurders over een antenneplaatsing? En wanneer is er sprake van een instemmingsprocedure?

Voor wie?

Deze workshop is speciaal bedoeld voor medewerkers van organisaties die gebouwen beheren of bezitten en te maken krijgen met aanvragen voor antennes. U kunt hierbij denken aan technische, juridische en communicatiemedewerkers.

Heeft u nog geen basiskennis rondom antennes, dan wordt geadviseerd eerst de Basiscursus Antennevraagstukken te volgen.

Inhoud
Na afloop van de workshop weet u wat binnen het Nationaal Antennebeleid en de wet- en regelgeving specifiek van belang is voor u als gebouweigenaar, en hoe u kunt communiceren met uw huurders over antennes.

Waar en wanneer wordt de workshop gegeven?
De workshop 'Antennes op het dak' voor gebouweigenaren wordt in Amersfoort gegeven, op loopafstand van het Centraal Station. De workshop vindt plaats op de volgende datum:

2010
- donderdag 25 november 2010

Aanmelden
Aan het volgen van de workshop zijn geen kosten verbonden. U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier. Na aanmelding krijgt u een automatisch e-mailbericht ter bevestiging van uw aanmelding. Ongeveer twee weken voor de workshop ontvangt u per e-mail een routebeschrijving en adresgegevens van de workshoplocatie.

Voor het originele bericht en aanmelding zie:
www.antennebureau.nl/cursussen/antennes+op+het+dak .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie