Maastricht: Tweede ''informatie-avond'' UMTS zendmast te Heer

woensdag, 31 maart 2010 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: BPF Vroendaal 30 maart 2010

Tweede informatieavond UMTS zendmast

Onlangs heeft er een informatieavond plaatsgevonden over de plaatsing van een zendmast op het terrein van het Porta Mosana College aan de Oude Molenweg in Heer. Door een fout bij het bezorgen van de uitnodigingen heeft een grote groep omwonenden de bijeenkomst niet kunnen bijwonen. De gemeente Maastricht organiseert daarom een tweede sessie op:
woensdag 7 april om 19.30 uur in gemeenschapshuis Aan de Wan, Einsteinstraat 32 in Heer.

Deskundigen
Tijdens deze bijeenkomst informeert de gemeente u over het verzoek dat KPN heeft ingediend om een zendmast op het terrein van de school te plaatsen. Deskundigen van de gemeente, KPN en het Antennebureau geven een toelichting en kunnen uw vragen beantwoorden.
We hebben navraag gedaan naar de hoogte van de geplande UMTS mast en deze blijkt 40 meter hoog te worden, ruim tweemaal de hoogte van de school! (Om een indruk te krijgen: de mast bij de sporthal in Gronsveld is 34 meter hoog). De mast is gepland op de punt van het sportveld in de noord-west hoek.

Verdere informatie over het Antennebeleid van de gemeente, de UMTS nota 2009 en dergelijke kunt u hier vinden op de website van de gemeente. Verder staat hier een overzicht van alle masten in Maastricht met de toepassing (UMTS, GSM900 en GSM1800) en de coordinaten. Van enkele hoge masten hebben we de locatie/gebouw opgezocht.

Voor het originele bericht zie:
www.vroendaal.nl/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=203:tweede-informatieavond-umts-zendmast&catid=92:ingekomen-post&Itemid=96#josc160 .

Opm. Stopumts:
Sommige gemeenten zijn zo moedig om voor- en tegenstanders van plaatsing van zendmasten in gelijke mate aan het woord te laten, de gemeente Maastricht laat alleen eigen slagers het vlees keuren....
Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie