Eenzijdige informatie te Gulpen

zondag, 21 maart 2010 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Gemeente Gulpen

Informatieavond zendmast Kampsweg te Euverem

KPN/Ericsson heeft plannen voor het oprichten van een zendmast voor mobiele telecommunicatie op het perceel gelegen aan de Kampsweg te Euverem, kadastraal bekend gemeente Gulpen sectie B nummer 6722 (bij parkeer-/picknickplaats).

Op dinsdag 23 maart organiseert de gemeente Gulpen-Wittem samen met KPN/Ericsson een informatieavond over deze plannen. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in caf t Trefcentrum aan de Kampsweg 5 te Euverem. Tijdens de informatieavond geven de gemeente Gulpen-Wittem en KPN/Ericsson een toelichting op de plannen en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en opmerkingen te maken.

De diverse telefoonbedrijven hebben vanuit de Rijksoverheid (Ministerie van Economische Zaken) de verplichting om een landelijk dekkend netwerk voor mobiele telecommunicatie te verzorgen. In het gebied omgeving Euverem/Pesaken is er onvoldoende dekking. Samen met telefoonbedrijf KPN/Ericsson is de gemeente sinds eind 2007 op zoek naar een geschikte locatie voor het oprichten van een zendmast, zodat ook in deze omgeving de mobiele bereikbaarheid kan worden gegarandeerd. Daarbij is de parkeer/picknickplaats aan de Kampsweg te Euverem naar voren gekomen als potentile locatie.

Voor het originele bericht zie:
gulpen-wittem.nl/index.php?simaction=content&mediumid=1&pagid=259&fontsize=12&stukid=7993 .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie