Rotterdam: Stemadvies aan omwonenden zendmasten.

zondag, 28 februari 2010 - Categorie: Berichten Nederland

Stopumts ontving afschrift van onderstaand stemadvies aan omwonenden zendmasten in Rotterdam. Stopumts is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit stemadvies.

GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 3 MAART 2010

ONGEVRAAGD MAAR DRINGEND STEMADVIES

VAN DE ACTIEGROEP HIER PAST GEEN MAST

MET VOOR ELK WAT WILS!

*

DE HIERONDER GENOEMDE POLITICI HEBBEN BEWEZEN :

à HET HART OP DE GOEDE PLEK TE HEBBEN

à ZICH HET SCHOMPES TE WILLEN WERKEN VOOR BUURT EN BEWONERS

à TE KIEZEN VOOR GROEN, MOOI EN EERLIJK

GUN ZE DUS UW VOORKEURSSTEM!

Beste bewoners,

Het afgelopen jaar hebben wij ons verzet tegen de plaatsing van een lelijke C2000-zendmast aan de Essenburgsingel / hoek Diergaardetunnel. Wij zijn daarbij krachtig ondersteund door een aantal lokale politici van zeer verschillend pluimage. Zij hebben ieder veel vrije tijd geofferd en zich enorm veel moeite getroost om ons te ondersteunen. Wij weten nu, dat zij uit het juiste hout gesneden zijn om u te vertegenwoordigen in de Gemeenteraad.

Dus waarom zomaar stemmen voor de eerste op een lijst, als u weet dat onderstaande politici het hart op de juiste plek hebben en de problemen en genoegens van Middelland kennen? Gun ze daarom uw voorkeursstem ! U kunt kiezen uit verschillende politieke smaken.

Allereerst een nieuweling in de gemeenteraad: onze eigen onverschrokken woordvoerster Judith Bokhove van het G.W. Burgerplein.

Nummer vier op de lijst van GroenLinks.

Zij heeft zich als een leeuwin teweer gesteld tegen de C2000-zendmast. Ze organiseerde, activeerde en stimuleerde het verzet – nimmer zuur en altijd positief. Als iemand onze wijk kent, is zij het wel.
Geïmponeerd door haar talenten, bood GroenLinks haar een verkiesbare plek op de lijst aan. Na rijp beraad heeft Judith besloten die te accepteren. Dus als u het wilt, komt Judith in de raad.

En verder, in alfabetische volgorde:

Arno Bonte
Lijsttrekker van GroenLinks. Liet zich vastketenen aan een hijskraan om plaatsing van de mast te voorkomen.

Marco Heijmen
Nr 9 op de lijst van de PvdA. Zat er bovenop vanaf het allereerste begin. Altijd bereid om bewoners persoonlijk te helpen.

Leo de Kleijn
Lijsttrekker van de SP. Wordt net als Bonte en Ineke Palm (zie onder) door justitie vervolgd wegens zijn verzet tegen de mast.

Ineke Palm
Nr 9 op de lijst van de SP. Grand old lady van die partij, kent zowel onze wijk als Den Haag als haar broekzak. Ketende zich vast aan een hek.

Hennie van Schaik
Nr 7 op de lijst van Leefbaar Rotterdam. Was altijd aanwezig, in weer en wind.

ER IS DUS KEUZE GENOEG OP DRIE MAART!

Met vriendelijke groet,
Actiegroep Hier Past Geen Mast
Woordvoerder Ivonne Bulthuis
www.hierpastgeenmast.nlLees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie