GSM retourplan. Hypocrisie ten top bij T-mobile en TNT post.

vrijdag, 15 januari 2010 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: FM. '' Tijdschrift voor bestuurders''. 14 jan 2010

AMSTELVEEN
T-Mobile en TNT Post gaan met het GSM Retourplan nog eens een poging doen om de vele miljoenen oude toestellen die in kasten en lades rondzwerven in te zamelen.

De opbrengst komt ten goede aan het World Food Programme en War Child, de twee organisaties waarvoor TNT Post en T-Mobile zich al jaren inspannen. T-Mobile en TNT Post willen met dit gezamenlijke initiatief hun verantwoordelijkheid nemen voor een beter milieu en een gezonde toekomst voor de volgende generatie.

Landelijke recycling
Helemaal kakelnieuw is dit type actie niet; het is al vaker geprobeerd en op kleine schaal (bij telefoonwinkels of providers) zijn deze initiatieven doorgaans nog wel redelijk succesvol maar een landelijke recycling dienst voor oude mobieltjes is tot nu toe nog niet echt goed van de grond gekomen.

Bundeling van krachten
Door bundeling van de krachten hopen T-Mobile en TNT Post het grootste inzamelingsprogramma van Nederland op te zetten, waarvoor op termijn ook andere operators en service providers zullen worden benaderd.

Voor het originele bericht zie:
www.fm-platform.nl/content/pages/page9260.php .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie