Hotspots in Nederland, welke vakantieparken, campings etc. kunt u beter vermijden.

woensdag, 21 oktober 2009 - Categorie: Berichten Nederland

Als u hotspots in Nederland wilt vermijden kunt u veel informatie vinden op hotspotsvinden.nl . Voor mensen die hotspots willen vermijden is de site ideaal.
Hopelijk worden binnenkort ook de te vermijden hotels toegevoegd:


Hotspotsvinden.nl in 't nieuw!

De website is helemaal aangepast, met betere zoekfuncties en nieuwe informatie. Nieuwe hotspots, waaronder de hotspots van FON zijn inmiddels toegevoegd. Tarieven van Wi-Fi hotspot providers zijn ook aangepast. Bovendien is een nieuwe Google Maps integratie nu beschikbaar, dat maakt zoeken nog eenvoudiger! De komende dagen zal de database verder worden bijgewerkt. Ontbreekt er nog een hotspot, stuur deze dan op!
Er zijn nog verschillende details die verbeterd kunnen worden, dat zal in de komende tijd gebeuren.
Stadsnetwerken

De draadloze Wi-Fi stadsnetwerken zoals in Leiden en Groningen worden nu ook getoond. Maar er zijn vast meer steden, dorpen of buurten waar een draadloos netwerk is aangelegd. Geef deze door met behulp van dit formulier.
Wi-Fi hotspots op vakantieparken & campings

Internet op de camping of het vakantiepark is tegenwoordig heel gebruikelijk. Veel campings en bungalowparken zijn uitgerust met, soms gratis toegankelijk, Wi-Fi hotspots. Bekijk de lijst voor België of Nederland.

Voor het originele bericht zie:
www.hotspotsvinden.nl/ .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie