Waalre: Omwonenden zendmast worden geïnformeerd door.....

woensdag, 16 september 2009 - Categorie: Berichten Nederland

Gerelateerd artikel: Artikelen/3408/antennebureau_liegt_dat_het_gedrukt_staat. .

Opm. Stopumts:
Het is op dit moment een van de grootste schandalen in Nederland.
Zodra een gemeente problemen heeft bij de plaatsing van een zendmast laten zij - meestal goedbedoeld- het Antennebureau opdraven, vaak zonder te weten dat deze overheidsinstantie (volledig gefinancierd door Economische Zaken) is opgericht om ''de plaatsing van zendmasten in Nederland te faciliteren'' en het land doortrekt om met halve waarheden en hele leugens de bevolking voor te liegen.
Hoe bestaat het dat medewerkers van dit bureau, die zelf wel over de juiste informatie beschikken, zich laten lenen voor zulke abjecte manipulaties die uiteindelijk de geloofwaardigheid van de overheid aantasten en een rechtstreekse bedreiging vormen voor het functioneren van onze democratie?


Bron: Eindhovens Dagblad 15 sept. 2009

Omwonenden Waalrese zendmast worden geïnformeerd

Auteur: Olga van Lierop.

WAALRE - Hoewel de bouw ervan intussen gewoon doorgaat, komt er toch nog een informatieavond over de nieuwe zendmast aan de Willibrorduslaan in Waalre.

Die vindt plaats op woensdag 23 september om 19.30 uur in restaurant de Leemerhoef.

In juli ontstond onrust over de bouw van de 53 meter hoge antenne, omdat directe buren niet waren geïnformeerd over de komst ervan. Zij vrezen dat de straling van de mast, die is bestemd voor KPN en het communicatienetwerk C2000, schadelijk is voor de gezondheid.

Dit is één van de onderwerpen waar deskundigen, waaronder een medewerker van het Antennebureau, op 23 september op in gaan. De bouw van de mast zal niet worden stilgelegd. Deze is eigendom van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en die heeft hiervoor geen bouw- of milieuvergunning nodig. Er kunnen dan ook geen bezwaren worden ingediend.

Voor het originele artikel zie:
www.ed.nl/regio/eindhovenregio//article5518254.ece .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie