Nieuwe zendmast kan als reclamezuil fungeren.

zaterdag, 20 juni 2009 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Tweakers Net 20 juni 2009

Nieuwe zendmast kan als reclamezuil fungeren

Auteur: Arnoud Wokke

Netwerkbedrijf Ericsson heeft een nieuwe zendmast gepresenteerd, waarvan het uiterlijk aanpasbaar is. De kleuren en de verlichting van de mast kunnen worden aangepast om beter te passen in het landschap of om als reclamezuil te dienen.

De zendmast Capsule dient volgens de fabrikant een aantal doelen. De mast kan door kleuren en verlichting aan te passen beter gentegreerd worden in stedelijke omgevingen, waardoor gemeenten sneller een bouwvergunning zouden afgeven.

Bovendien kan de mast met aanpassingen dienen als reclamezuil voor telecomproviders. Daarnaast kan er een lcd-scherm in de mast worden gezet, waarop informatie kan worden getoond aan voorbijgangers. De eerste Capsule is deze week geplaatst in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Het is onbekend of deze 'designmast' binnen afzienbare tijd ook in Nederland te zien zal zijn.

Voor het originele bericht zie:
tweakers.net/nieuws/60824/nieuwe-zendmast-kan-als-reclamezuil-fungeren.html .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie