Antennebureau. Een kleine stap voorwaarts maar een geweldige sprong vooruit.

donderdag, 09 april 2009 - Categorie: Berichten Nederland

Het Antennebureau heeft waarachtig voor het eerst een bericht op haar website en in haar nieuwsbrief gezet dat zou kunnen duiden op het voorzorgsprincipe. Een verwijzing naar de recente uitspraken van het Europees Parlement. Berichten%20Internationaal/3522 . Daarmee doet het Antennebureau in ieder geval een stapje voorwaarts op de weg naar een evenwichtiger voorlichting en dat is voor het Antennebureau een geweldige sprong vooruit. Bravo!
Wordt nu alle misleidende informatie in de voorlichtingsfolder en tijdens presentaties ook herzien?


Bron: Antennebureau 7 april 2009

07.04.09
Europarlement wil potentiële risico's EMV voorkomen

Antennes, masten voor mobiele telefonie en andere bronnen van elektromagnetische velden zouden op een bepaalde afstand van scholen en gezondheidscentra geplaatst moeten worden. Dit staat in een rapport dat vorige week werd aangenomen door het Europees Parlement. Het Parlement vindt dat de Europese Commissie meer betrouwbare informatie beschikbaar moet maken over de effecten van blootstelling aan EMV. Veel Europeanen vinden dat ze nu niet goed genoeg geïnformeerd worden. Het rapport is aangenomen met 559 stemmen voor, 22 tegen en 8 onthoudingen.

Het rapport erkent het wijdverbreide gebruik van EMV-toepassingen en de bijdrage die dat levert aan de maatschappij. Toch brengt het ook haar zorg over voor de ''blijvende onzekerheid over mogelijke gezondheidsrisico's''. Het Europees Parlement maakt zich vooral zorgen over de blootstelling van kinderen aan EMV. De Europarlementariërs roepen op tot strengere regels en bescherming voor inwoners en consumenten.

dinsdag 07. april 2009

Antennes, masten voor mobiele telefonie en andere bronnen van elektromagnetische velden zouden op een bepaalde afstand van scholen en gezondheidscentra geplaatst moeten worden. Dit staat in een rapport dat vorige week werd...

Lees verder op:
www.antennebureau.nl/kopmenu/actueel/nbsp/ttnews_artikel/europarlement-wil-potentiele-risicos-emv-voorkomen/home/?cHash=7ea6420855 .

Gerelateerd artikel:
Artikelen/3408/antennebureau_liegt_dat_het_gedrukt_staat .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie