Hippies van slag door WiFi-netwerk

maandag, 05 januari 2009 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: De Telegraaf, 5 januari 2009

Hippies van slag door WiFi-netwerk

GLASTONBURY - Hippies in het Engelse Glastonbury klagen sinds de introductie van een WiFi breedband netwerk steen en been over hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid en aantasting van hun 'creativiteit'.

De inwoners van het mystieke stadje van Koning Arthur zijn een actie gestart die het draadloze netwerk moet verbieden. De groep is een petitie begonnnen. ''Ik zou een slechte ouder zijn als ik mijn zoon 24 uur per dag bloot stel aan de straling'', aldus een yogalerares. Dat meldt Foxnews.

Tegenstraling

Een man is zelfs begonnen met het maken van zogenaamde ''orgone generatoren'', die kristallen, edelstenen en goud gebruiken om positieve energie te verspreiden, als zogenaamd tegenwicht van de negatieve straling van het netwerk.

''Ik heb al veel generatoren weggegeven aan winkels en andere slachtoffers.''

Bewijs

Onderzoekers lieten eerder weten dat er geen wetenschappelijk bewijs bestaat dat de straling van het netwerk schadelijk is.

Zie ook:
www.petitiononline.com/WhyWifi/petition.html .

Voor het originele bericht met reacties zie:
www.telegraaf.nl/digitaal/2928702/__Hippies_van_slag_door_WiFi-netwerk__.html?cid=rss .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie