Rotterdam: PvdA en GroenLinks standvastig en verstandig!

woensdag, 29 oktober 2008 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: Megastadfm.nl 28 oktober 2008

PvdA en GroenLinks tegen zendmast

De fracties van PvdA en GroenLinks in de Rotterdamse gemeenteraad willen dat het college van B&W voorkomt dat er een 45 meter hoge C2000-mast vlakbij woningen en scholen aan de Essenburgsingel wordt gebouwd.

De partijen willen dat de mast voor het nieuwe communicatiesysteem van hulpdiensten 300 meter verderop in de spoorwegdriehoek wordt geplaatst. In tegenstelling tot eerdere berichten blijken er voor het plaatsen van een C2000-mast in de sporendriehoek geen technische belemmeringen te bestaan. Tot die conclusie komen de raadsleden Marco Heijmen (PvdA) en Arno Bonte (GroenLinks) na de bestudering van meetgegevens bij het korps landelijke politiediensten in Driebergen.Maar dat alternatief is wel duurder omdat er een steunzender geplaatst moet worden. Beide partijen vinden dat die rekening naar het ministerie van Binnenlandse Zaken moet of als dat niet lukt dat de gemeente die extra kosten moet betalen.

Voor het origineel zie:
www.megastadfm.nl/article.php?id=4818 .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie