UMTS de Pijp uit, (De Pijp, Amsterdam)

donderdag, 27 maart 2008 - Categorie: Berichten Nederland

Redactie - 23 maart 2008

DE PIJP - UMTS de Pijp uit heeft zich samen met andere actiegroepen uit Amsterdam aangesloten bij het landelijk comité 'Stralingsarm Nederland' en gaat binnenkort handtekeningen verzamelen.

Het comité wil acties voeren tegen de uitbreiding van nieuwe licenties op andere frequenties voor mobiel verkeer zonder dat er rekening gehouden wordt met de mening en gezondheid van omwonenden. Daarnaast wil het acties voeren tegen gemeenten en verantwoordelijken voor de waardedaling van huizen en de vermindering van het woongenot. Het comité wil zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen om een mandaat te hebben voor het vormen van een Burgerinitiatief, het indienen van Zienswijzen en Bezwaarschriften en voor het indienen van petities.

Zaterdag 29 maart gaat UMTS de Pijp uit handtekeningen verzamelen op de Albert Cuyp. Informatie over de actiegroep is te krijgen via umtsdepijpuit@ hotmail.com, 6702476 of 7854498.Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie